Magazin de incaltminte

Pentru Comenzi: 031-6-300-555
SANDALE DE VARASummer SALE Reducere de sezon
Goto Up page

Inregistrare

Comanda

Pentru a comanda on-line este nevoie să creaţi un profil de pe magazinul on-line. Oferim şi servicii pentru clienţi la tel: ... unde puteţi face comanda. În scopul de a fi servit mai bine, magazinul online de încălţăminte MONTI Shoes vă recomandă să creaţi un profil pentru cumpărături.

Gamă de produse a magazinului este împărţită în două secţii principale - "Colecţia de femei" şi "Colecţia pentru bărbaţi", respectiv în fiecare dintre ele, veţi găsi mai multe secţiuni pentru găsirea uşoară şi rapidă a modelele de încălţăminte dorite. Comanda prin intermediul site-ul magazinului online de încălţăminte MONTI, se efectuează în următoarele paşi mici:

 • După ce faceţi alegerea Dvs. este necesar să alegeţi mărimea potrivită pentru Dvs. şi să apăsaţi butonul Cumpăra. În acest fel produsul ales este adăugat în coşul de cumpărături. În mod similar, puteţi achiziţiona modele de tip şi număr diferite.
 • Continuaţi cu butonul Procedaţi comanda, sau vă întoarceţi cu butonul Continua cumpărăturile
 • Pasul următor creaţi contul Dvs. sau dacă sunteţi un client deja înregistrat, apăsaţi butonul Înainte.
 • Livrarea se efectuează prin curier, momentan fiind singura metodă de livrare, astfel încât continuaţi cu butonul Înainte.
 • Metodă de plată este plată ramburs. Prin butonul Înainte treceţi în ultima etapă a comenzii.
 • Pe această pagină, puteţi vedea produsele alese cu număr, preţ separat şi preţ total pentru întreagă comandă. Dacă aţi uitat să adăugaţi un produs pe care doriţi să comandaţi, sau doriţi să editaţi cantitatea produselor, puteţi să vă întoarceţi la coşul de cumpărături pentru a face editare prin intermediul butonului Editaţi coş. Dacă comandă este în ordine, apăsaţi butonul Finalizarea comenzii. Veţi primi un e-mail automat cu mai multe detalii despre comanda.

Livrare Gratuită

Livrarea se va face prin intermediul firmei de curierat Cargus, în termen de livrare de 2-3 zile pentru toate modelele în stoc. Toate comenzile, indiferent de tipul şi cantitatea, se livrează la adrese din toată România. Livrarea este gratuită, indiferent de valoarea comenzilor. Termenul de livrarea comenzilor începe de la momentul de confirmare a comenzii.

Livrarea se efectuează de la 9:00 la 18:00 în zile lucrătoare şi de la 9:00 la 14:00 în sâmbăta. Comenzi plasate joi până la ora 12:00 pot fi primite sâmbăta până la ora 14:00. Comenzi plasate în zile nelucrătoare se procesează în primă zi lucrătoare.

Înlocuire gratuită

Clienţii noştri au posibilitatea să înlocuiesc un model de încălţăminte, în cazul în care modelului nu corespunde mărimea clientului sau în cazul de unui defect. La sosirea curierului încălţaţi încălţămintei comandate de la Dvs. În cazul în care mărimea nu se potriveşte, completaţi formularul primit, cu mărimea pe care doriţi să vă trimitem. În acest caz, costurile de returnare a produsului este pe cheltuiala noastră. Nu este necesar să plătiţi sumă, înainte să probaţi încălţămintei. Când este necesară înlocuire, trebuie să notaţi doar mărimea pe care doriţi să vă trimitem la modelul respectiv. Cheltuielile de înlocuirea, care se realizează într-un moment următor (după ce aţi probat şi aţi plătit comanda), sunt pe cheltuială Dvs.

În lipsa posibilităţii de efectuarea comenzii Dvs. din cauza stoc epuizat sau din alte motive, veţi fi notificaţi. Comenzi, efectuate în aceeaşi zi de către un utilizator pot fi trimise ca un pachet, acesta ar trebui să fie menţionat în câmpul suplimentar pentru comentarii.

La comandă unui produs sau număr epuizat, termenul de fabricaţie este de 14 zile lucrătoare. În lipsa posibilităţii de efectuarea comenzii, din motive independente de MONTI, ne rezervăm dreptul de a anula comanda. Clientul va fi notificat în cel mai scurt timp posibil.

Plata

Plata ramburs este cea mai sigură şi preferată metodă de plată. Plata ramburs este un serviciu, în care valoarea achiziţiei de plată către magazinul on-line de încălţăminte MONTI, se colectează de către curierul nostru pe numele MONTI. Înainte comanda să fie furnizată destinatarului sau reprezentantul lui, destinatarul sau reprezentantul lui trebuie să plăteşte valoarea achiziţiei a curierului, având dreptul de a deschide coletul, de a examina şi a proba produsul, înainte să plăteşte. 

Refuzul comenzii

Fiecare utilizator are dreptul de a renunţa la produsul comandat în termen de 10 zile lucrătoare de la data cumpărării. Ambalarea produsului şi produsul în sine nu trebuie să fie deteriorate şi / sau utilizate de către client. Costurile de transport pentru livrare şi returnare a produsului vor fi suportate de către utilizator.

Clientul are dreptul de a refuza acceptarea comenzii, atunci când a fost livrată la una dintre următoarele condiţii:

 • Produsul livrat nu corespunde cu achiziţionarea menţionată de către client şi  acest lucru poate fi detectat printr-o examinare obişnuită.
 • Preţul care trebuie plătit de către client, nu corespunde la preţul datorat. 
 • În caz de neconcordanţă între achiziţionarea menţionată şi produsul livrat, care nu a fost posibil să fie examinată în timpul de livrare, Clientul poate solicita, produsul  livrat să fie înlocuit cu produsul corespunzător în termen de 24 de ore de la primirea.
 • Clientul are dreptul, fără compensaţie, să renunţă la contract în termen de 10 zile de la data primirii produsului. În acest caz, clientul trebuie să returneze bunurile în ambalajul original şi nedeteriorate. La nerespectarea acestei condiţii, magazinul online de încălţăminte MONTI, îşi rezervă dreptul de a nu accepta produsul returnat şi prin urmare, de a nu plăti costurile suportate pentru achiziţionarea de către client.

 

Defecte, care justifică returnări

 • Piele despicată
 • Talpă ruptă
 • Talpă despicată
 • Cusătură ruptă în faţă
 • Căderea fortului
 • Fermoare deteriorate

Plângeri de defecte evidente se efectuează în termen de 3 zile lucrătoare de la achiziţionarea produsului, în cazuri de defecte ascunse – la constatarea lor, dar nu mai târziu de expirarea garanţiei. Cheltuielile de returnare a produsului, asociate cu defecte şi trimiterea de unui nou în perioadă de garanţie, vor fi suportate de către producător. La defecte de folosinţa necorespunzătoare, producătorul nu acceptă returnări! Returnări sunt acceptate doar la prezentarea certificatului de garanţie!

Garanţie

Garanţia comercială este în vigoare de 30 (treizeci) de zile de la data achiziţionării produsului şi este valabilă numai pe teritoriul României. La defecte detaşabile, produsele se repară în termen de 20 de zile.

Termenii şi confidenţialitatea datelor cu caracter personal

MONTI Ltd îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile la discreţia sa, în orice moment, fără notificare prealabilă a utilizatorilor. Utilizatorul este obligat să plăteşte preţul în vigoare la momentul comenzii. Preţurile produselor în magazinul on-line de încălţăminte pot fi diferite de cele în reţeaua comercială. Orice informaţii puse la dispoziţia prin cumpărare din magazinul de încălţăminte MONTI, se utilizează numai pentru realizarea în sine. Toate produsele sunt fabricat in UE.

 

 

 

Facebook Monti Romania