Magazin de incaltminte

Pentru Comenzi: 031-6-300-555
Genti femei Reduceri de sarbatoriReduceri de sezon
Goto Up page

Inregistrare

Livrarea se va face prin intermediul firmei de curierat Cargus, în termen de livrare de 2-3 zile pentru toate modelele în stoc. Toate comenzile, indiferent de tipul şi cantitatea, se livrează la adrese din toată România. Livrarea este gratuită, indiferent de valoarea comenzilor. Termenul de livrarea comenzilor începe de la momentul de confirmare a comenzii.

Livrarea se efectuează de la 9:00 la 18:00 în zile lucrătoare şi de la 9:00 la 14:00 în sâmbăta. Comenzi plasate joi până la ora 12:00 pot fi primite sâmbăta până la ora 14:00. Comenzi plasate în zile nelucrătoare se procesează în primă zi lucrătoare.

Clienţii noştri au posibilitatea să înlocuiesc un model de încălţăminte, în cazul în care modelului nu corespunde mărimea clientului sau în cazul de unui defect. La sosirea curierului încălţaţi încălţămintei comandate de la Dvs. În cazul în care mărimea nu se potriveşte, completaţi formularul primit, cu mărimea pe care doriţi să vă trimitem. În acest caz, costurile de returnare a produsului este pe cheltuiala noastră. Nu este necesar să plătiţi sumă, înainte să probaţi încălţămintei. Când este necesară înlocuire, trebuie să notaţi doar mărimea pe care doriţi să vă trimitem la modelul respectiv. Cheltuielile de înlocuirea, care se realizează într-un moment următor (după ce aţi probat şi aţi plătit comanda), sunt pe cheltuială Dvs.

În lipsa posibilităţii de efectuarea comenzii Dvs. din cauza stoc epuizat sau din alte motive, veţi fi notificaţi. Comenzi, efectuate în aceeaşi zi de către un utilizator pot fi trimise ca un pachet, acesta ar trebui să fie menţionat în câmpul suplimentar pentru comentarii.

La comandă unui produs sau număr epuizat, termenul de fabricaţie este de 14 zile lucrătoare. În lipsa posibilităţii de efectuarea comenzii, din motive independente de MONTI, ne rezervăm dreptul de a anula comanda. Clientul va fi notificat în cel mai scurt timp posibil.

Facebook Monti Romania