Magazin de incaltminte

Pentru Comenzi: 031-6-300-555
Genti femei Reduceri de sarbatoriReduceri de sezon
Goto Up page

Inregistrare

Comanda

Pentru comanda online este nevoie sa va inregistrati, sau sa luati legatura cu noi - Servicii cu clienti, tel: 031-6-300-555.

In scopul de a fi servit mai bine si rapid, MONTI recomanda sa va creati un profil.

Gama de produse a magazinului este impartita in doua meniuri principale - "Colectia femei" si "Colectia barbati", unde veti gasi mai multe sub meniuri pentru gasirea usoara si rapida a modelelor dorite. Prin intermediul site-ului MONTI - magazin de incaltaminte online, comanda se efectueaza in urmatoarele pasi mici:

 1. Dupa ce faceti alegerea Dvs. este necesar sa alegeti marimea potrivita si sa apasati Cumpara. Astfel, produsul ales este adaugat in cosul de cumparaturi. In mod similar, puteti achizitiona mai multe modele diferite.

 • Continuati cu "Procedati comanda", sau va intoarceti cu buton "Continua cumparaturi"

 • Pas urmator - creati un cont sau daca sunteti client inregistrat, apasati butonul Inainte.

 • Livrarea se efectueaza prin curier, astfel incat continuati cu buton Inainte.

 • Metoda de plata este plata ramburs. Prin buton "Inainte", treceti in ultima etapa a comenzii.

 • Pe aceasta pagina, puteti vedea produsele alese cu numar, pret separat si pret total pentru intreaga comanda. Daca ati uitat sa adaugati un produs pe care doriti sa comandati, sau doriti sa editati cantitatea produselor, puteti sa va intoarceti la cosul de cumparaturi pentru a face editare prin intermediul butonului "Editati cos". Daca comanda este in ordine, apasati buton "Finalizare comenzi". Veti primi un e-mail automat cu mai multe detalii despre comanda.

 • Toate produsele sunt fabricat in UE.

Livrare Gratuita

Livrarea se va face prin intermediul unei firme de curierat, in termen de 1-3 zile lucratoare toate modelele in stoc. Toate comenzi, indiferent de tipul si cantitatea, se livreaza la adrese din toata Romania. Livrarea este gratuita, indiferent de valoarea comenzilor. Termenul de livrare incepe din confirmarea comenzii.

Livrarea se efectueaza de la ora 9:00 la 18:00 in zile lucratoare si de la 9:00 la 14:00 - sambata. Comenzi plasate joi pana la ora 12:00 pot fi primite sambata pana la ora 14:00. Comenzi plasate in zile nelucratoare se proceseaza in prima zi lucratoare.

Plata

Plata ramburs este cea mai sigura si preferata metoda de plata. Plata ramburs este un serviciu, in care valoarea achizitiei de plata catre magazinul on-line de incaltaminte MONTI, se ia de catre curierul nostru pe numele MONTI. Dupa plata sumei, coletul poate fi deschis.

Comanda refuzata

Fiecare utilizator are dreptul de a renunta la produsul cumparat in termen de 14 zile lucratoare de la data cumpararii. Ambalarea produsului si produsul in sine nu trebuie sa fie deteriorate si / sau utilizate de catre client. Costurile de transport pentru livrare si returnare a produsului vor fi suportate de catre utilizator.

Clientul are dreptul de a refuza comanda la livrare, atunci cand a fost livrata cu una dintre urmatoarele conditii:

 • Produsul livrat nu corespunde cu achizitionarea mentionată de catre client si acest lucru poate fi detectat printr-o examinare obisnuita.

 • Pretul care trebuie platit de catre client, nu corespunde la pretul datorat.

 • In caz de neconcordanta intre achizitia si produsul livrat, care nu a fost posibil sa fie examinat in momentul de livrare, Clientul poate solicita, inlocuirea produsului cu produs corespunzator in termen de 24 de ore de la primire.

 • Clientul are dreptul, fara compensare, sa renunta la contract in termen de 14 zile de la data primirii produsului. In acest caz, clientul trebuie sa returneze bunurile in ambalajul original si nedeteriorat. La nerespectarea acestei conditii, magazn de incaltaminte online MONTI, isi rezerva dreptul de a nu accepta produsul returnat si prin urmare, de a nu plati costurile suportate pentru achizitionarea de catre client.

Defecte, care justifica returnari

 • Piele despicata

 • Talpa rupta

 • Talpa despicata

 • Cusatura rupta in fata

 • Caderea fortului

 • Fermoare deteriorate

Plangeri de defecte evidente se efectueaza in termen de 3 zile lucratoare de la achizitionarea produsului, in cazuri de defecte ascunse – la constatarea lor, dar nu mai tarziu de expirarea garantiei. Cheltuielile de returnare a produsului, asociate cu defecte in perioada de garantie, vor fi suportate de catre producator. La defecte de folosinta necorespunzatoare, producatorul nu accepta returnari! Returnari sunt acceptate doar la prezentarea certificatului de garantie!

Garantie

Garantia comerciala este in vigoare de 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii produsului si este valabila numai pe teritoriul Romaniei. La defecte detasabile, produsele se repara in termen de 20 de zile.

Termeni si confidentialitate datelor cu caracter personal

MONTI Ltd isi rezerva dreptul de a modifica preturile la discretia sa, la orice moment, fara notificare prealabila a utilizatorilor. Utilizatorul este obligat sa plateasca pretul in vigoare la momentul comenzii. Preturile produselor de magazinul on-line pot fi diferite de cele in reteaua comerciala. Orice informatii puse la dispozitia, la cumparaturi din magazin MONTI, se utilizeaza numai pentru realizarea in sine.

Schimbarea produselor cu unul similar sau o alta marime

Daca nu va corespunde masura aleasa, ne contactati pentru a returna articolul, iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp.

Inlocuire produs cu alt model sau numar – Taxa livrare 15 RON

1.Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora ambalajul produsului.

2.Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat, iar noi vom vom indruma curierii pentru a va ridica coletul.

Tinem sa mentionam ca produsul va fi trimis catre Dvs. doar in momentul in care noi l-am primit, iar acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si sa nu aiba semne de purtare. Modelul schimbat, expediat catre Dvs, va fi trimis cu plata ramburs de 15 RON (costul transportului).

Refuz comanda – Taxa livrare 15 RON

In cazul in care doriti puteti opta si pentru returnarea banilor nu mai tarziu de 10 zile lucratoare de la sosirea comenzii. Returnare bani se face printr-un cont bancar. Suma returnata va fi cu – 15 RON mai mica (costul transportului). Perioada de returnare a banilor este pana la 30 de zile, incepand de la data primirii a produsului la centrul logistic lui Monti

Vor fi refuzate coletele trimise de Dvs., daca acestea nu sunt ambalate corespunzator (intr-un mode in care sa nu fie afectat ambalajul produselor). 

Facebook Monti Romania